Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Tel: 0743 013 819

Despre noi

Inspiratia e sentimentul care te incearca atunci cand ne vizitezi
Natural si sanatos este stilul de viata pe care il promovam
Seriozitatea cu care tratam fiecare dorinta, ne recomanda sa fim prima ta alegere
Pasiune de a gasi frumusetea in tot ceea ce ne inconjoara
Increderea ta este importanta pentru noi, tocmai de aceea, folosim tehnologii la cele mai inalte standarde
Respect pentru tine, pentru noi, pentru comunitate
E motia cu care traim, alaturi de tine, povestea TA

Inspire your life!

Inspire Studio indrazneste sa duca mai departe ideea unui concept store, reprezentand o combinatie intre un salon specializat pe remodelare corporala si intimitatea unui boutique glamour, la care se adauga un pic din stilul unui magazin specializat si inca un pic din imaginea unui showroom de marca.
La noi gasiti inovatii in materie de remodelare corporala, slabire rapida, tratament anticelulitic, antivergeturi, lifting facial nechirurgical, tratament antirid, impachetari anticelulitice, procedee de detoxifiere si multe altele, toate avand la baza produse profesionale si tehnologi de ultima ora.

Ne dorim si speram sa devenim un fenomen viu in care tineri designeri, stilisti sau make-up artisti isi pot expune sau pot crea un look original, trendy, in care clientele noastre sa se regaseasca.

Daca esti dispusa sa investesti in stilul tau, daca vrei sa ai atitudinea potrivita si sa fii in pas cu moda atunci ai nevoie de cateva sedinte de remodelare corporala, poate de o sedinta de consultanta in frumusete, fie de un machiaj inspirational sau doar de cateva tipsuri.

Cauti un cadou? Poti achizitiona un voucher cadou si noi vom avea grija sa asiguram tot rasfatul persoanei dragi tie. De asemenea, organizam petreceri SPA private si le personalizam in functie de ocazie si dorintele clientilor nostri.

Inspire Sudio are sigur o rezolvare pentru fiecare preocupare a ta, tot ce trebuie sa faci este sa ne treci pragul. Te asteptam cu zambetul pe buze si cu bratele deschise. Daca ne si auzim in prealabil la un telefon iti putem pregati sosirea cat mai personalizat.
Va asteptam intr-un ambient intim si o atmosfera calda!

Echipa Inspire studio

Mobile version: Enabled