Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Tel: 0743 013 819
Microdermabraziunea

Sanatatea si aspectul pielii sunt esentiale pentru a pasi increzatoare. Rutina de infrumuseteare de zi cu zi poate avea efecte devastatoare asupra pielii, iar in timp aceasta isi pierde stralucirea naturala.

Curatarea, inainte de somn, nu este o obiune ci un fapt care trebuie desavarsit in fiecare seara. De-a lungul zilei suntem supusi multor factori externi care ne agreseaza calitatea pielii, iar pentru a pastra sanatatea pielii specialisti ne indruma catre microdermabraziune.
Este o procedura noninvaziva de refacere a suprafetei pielii care exfoliaza gentil sau „slefuieste“ stratul superior de celule moarte, in vreme ce stimuleaza producerea de colagen pentru dezvaluirea unui strat nou, sanatos si mai neted. O metoda excelenta de curatare si exfoliere a pielii, in scopul imbunatatirii aspectului si texturii epidermei.

Conform specialistilor dermatologi, tratamentul facial prin microdermabraziune este considerat a fi cel mai eficient tratament de curatare, reimprospatare si refacere a supletii tenului disponibil in prezent.

Studiile arata ca absorbtia anumitor clase de substante active creste dupa microdermabraziune de 8-24 de ori. Tocmai de aceea profitam de aceasta oportunitate iar pentru a compensa carentele pielii foarte deshitratate produsele de la Naturys, bogate in principii active, Purextract de Malt, Santal si Filodendron, ajuta la recapatarea luminozitatii si stralucirii si un aspect mai tonic si mai uniformizat.
Pielea cu cicatrici post-acneice si cu aspect tern are nevoie de hidratare corespunzatoare, dar fiecare tratament de microdermabraziune este personalizat in functie de nevoiile pielii. In acest context, microdermabraziunea trebuie privita si ca un instrument de crestere a absorbtiei produselor obtinandu-se astfel potentialul maxim.

Asadar poti opta pentru un tratament nedureros, cu riscuri limitate, care poate fii adaugat rutinii tale de frumustete.

Sursa:
www.idealcontur.ro
www.esteticapremium.ro

Comments are closed.

Mobile version: Enabled