Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Tel: 0743 013 819

Cavitatie și radiofrecventa

servicii_cavitate_radiofrecventa

Informatii generale
Radiofrecventa este una dintre cele mai noi si importante tehnologii inovatoare in terapiile beauty, non-invaziva si cu rezultate uimitoare. Aceasta terapie este folosita in eliminarea nechirurgicala a tesutului adipos nedorit si in imbunatatirea aspectului pielii, stergerea ridurilor si a celulitei. Undele de radiofrecventa actioneaza in profunzime, contractand fibrele de colagen si stimuland formarea de fibre elastice noi, imbunatatesc textura cutanata, reducand ridurile, strangand pielea, atenuand vergeturile si topind celulita si depozitele localizate de grasime.

Cum functioneaza
Aparatul de radiofrecventa este un concept nou integrat dezvoltarii tehnologice ca sistem de infrumusetare si slabire. Mai precis, la suprafata pielii pe care s-a aplicat un gel anticelulitic se simte o incalzire minora, dar in profunzime se dezvolta o temperatura de 40º – 60º C care duce la spargerea celulelor adipoase. Cand tesuturile profunde se incalzesc pana la 40º – 60º C, se stimuleaza secretia colagenului pentru a reface spatiile micsorate, unde colagenul s-a pierdut si le rearanjeaza, recladeste legaturile pielii, ducand la o piele mai compacta, la eliminarea ridurilor si la recuperarea elasticitatii si stralucirii pielii.Actioneaza asemeni unui corset care strange tesuturile musculare si grase. Vorbim de o contractie gratie careia se remodeleaza straturile de grasime din profunzime, fara a afecta in vreun fel epiderma. Tratamentul cu radiofrecventa se poate aplica pe urmatoarele zone: abdomen, coapse, fese, gambe, brate, spate.

Este ideal pentru:
• persoanele cu piele flasca: femei care au nascut recent, piele flasca in zona coatelor si a genunchilor (recunoscuta pentru dificultatea cu care se remodeleaza).
• pentru refacerea conturului corporal in cazul celor afectate de inesteticul aspect de coaja de portocala.
Tratamentul cu radiofrecventa este recomandat pentru toate varstele, nu este invaziv si nu necesita perioada recuperatorie.Tratamentul relaxeaza, actionand pe baza de caldura. Vei simti asadar o caldura intensa, placuta, care te scapa de tensiuni musculare, picioare obosite, dureri de spate etc.Actiunea undelor de radiofrecventa continua si dupa incheierea sedintei: pacientul resimte in continuare o caldura la nivelul zonei tratate. Efectul de tonifierea continua.Incalzirea selectiva a celulelor grase le accelereaza metabolismul natural, cauzand micsorarea acestora prin eliberare de acizi grasi (grasime lichida) care sunt ulterior eliminati prin sange si sistemul limfatic. Practic, grasimea solida (trigliceride) stocata in celulele grase (adipocite) se transforma in grasime lichida (acizi grasi) care este eliminata apoi din celule.

Etapele tratamentului:
• se aplica o crema corespunzatoare suprafetei care va fi tratata in cantitate suficienta pentru a asigura un contact perfect;
• aplicatorul de radiofrecventa se pozitioneaza vertical pe suprafata care urmeaza a fi tratata;
• se efectueza tratamentul cu radiofrecventa prin aplicarea tehnicilor de baza ale masajului limfatic.
Pentru obtinerea unei performante mai bune, este recomandat sa se efectueze si un drenaj limfatic, care poate fi facut prin vacuum, electrostimulare, masaj sau presoterapie. Persoanelor care se supun tratamentului cu radiofrecveta li se recomanda: un regim alimentar corect, sa desfasoare usoare activitati fizice, sa bea 2 litri de apa zilnic. Toate acestea pentru a se obtine un maxim de rezultate. Pentru obtinerea unor rezultate optime, este recomandat ca in acelasi interval de 72 de ore dupa fiecare sedinta de tratament de slabire sa fie consumate alimente sarace atat in grasimi cat si in zaharuri, dar cu continut ridicat in fibre (legume, fructe) precum si lichide neindulcite.

Frecventa si rezultate
Durata unei sedinte este de 15 -30 minute. Este un tratament sigur, clientul poate reveni la activitatile sale zilnice, nu necesita perioada de recuperare.Tratamentul cu radiofrecventa este de 8-12 sedinte, dar in lunile ce vor precede tratamentului procesele naturale ale corpului vor genera noi straturi de colagen mai bine organizate, mai groase cu o structura similara pielii unei persoane tinere.Sedintele de radiofrecventa se stabilesc la interval de o saptamana.Rezultatele incep sa se vada dupa primele 3 sedinte.

Beneficii
• tonifiere instantanee;
• contureaza si redefineste liniile siluetei;
• remodelare corporala;
• aspectul de piele lasata este atenuat pana la eliminare;
• sporirea fluxului de oxigen;
• circulatie mai buna a sangelui si a limfei;
• eliminarea toxinelor si a deseurilor;
• acelerarea metabolismului;
• efecte de slabire si reducere a tesutului adipos;
• recuperarea fermitatii pielii dupa nastere sau dupa scadere in greutate.

Contraindicatii: sarcina si alaptare, menstruatie, herpes, persoane purtatoare de pace-maker sau proteze metalice, rani deschise sau hemoragice pe zona de aplicare a tratamentului, probleme cu tensiunea arteriala, epilepsie, inflamatii sau boli infectioase, cazuri de tuberculoza, tumori maligne, hemofilie sau alergii, persoane cu istoric in folosirea de steroizi, probleme ale inimii, ficatului, rinichilor, stari mari febrile.

Descriere: Cavitația reprezintă unde de ultrasunete de joasă frecvență de 40kHz. Aceste unde provoacă vibrații de mare viteză, foarte puternice care creează viduri în interiorul celulei punând presiune pe membrana celulară adipoasă care într-un final cedează și se rupe. Radiofrecvența acționează prin creșterea temperaturii în profunzime fapt ce determină distrugerea celulelor care au încorporată o grăsime mult mai mare ca și cantitate și volum, eliminând doar grăsimea în exces, grăsime care dă efectul de coajă de portocală.

Scheme de tratament:
1. Tratament anticelulitic şi slăbire
Pentru a obţine rezultatele dorite orice tratament ar trebui să aibă minim 6 şedinţe. Astfel se recomandă schema următoare de tratament pentru persoanele care au exces mare de grăsime compactă:
Pasul 1 : radiofrecvenţa 30 de minute pentru a înmuia şi pregăti membranele celulelor pentru acţiunea cavitaţiei. Această etapă este esenţială întrucât rezultatele se vor vedea mult mai rapid dacă membranele celulare au fost sensibilizate în prealabil.
Pasul 2: cavitaţie 30 de minute pe zonele care se doresc a fi tratate, se insistă acolo unde este mai multă grăsime.

2. Tratament cavitatie
Pasul 1: Tunel No Cellulite 30 de minute pentru a inmuia si pregati membranele celulelor pentru actiunea cavitatiei.
Pasul 2: Cavitatie 30 de minute
Pasul 3: Presoterapie 30 de minute pentru a imbunatati drenajul limfatic si pentru a elimina grasimea din organism.
Întrucât cavitaţia şi radiofrecvenţa se pot face o singură dată pe săptămână putem să completăm tratamentul cu şedinţe de ultrasunete. Totodată, căldura pătrunde foarte profund și acționează asupra colagenului în sensul stimulării sintetizării de colagen care este un factor important pentru redarea elasticității și a fermității pielii. Radiofrecvența este prin urmare o terapie non invazivă care elimină celulita, stimulează secreția de colagen și tonofică pielea. Cavitația este recunoscută pentru efectele sale pentru îmbunătățirea tonusului, redarea elasticității pielii, distrugerea țesutului adipos, dispariția aspectului de coajă de portocală, și a nodulilor celulitici, îmbunătățirea circulației perifierice.

Mobile version: Enabled