Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Tel: 0743 013 819

Detoxifiere cu Detox Spa

Pentru o detoxifiere completa, pana nu demult era nevoie sa urmezi o dieta drastica care de cele mai multe ori ducea la infometare. Detoxifierea organismului era anevoioasa, consuma foarte mult timp si multa energie. Cu aparatul de detoxifiere Detox Spa insa lucrurile sunt simple placute si dureaza putin. Eficacitatea este vizibila de la primele secunde de tratament.

Medicii sustin ca multe probleme de sanatate ar putea fi prevenite prin simpla eliminare a toxinelor din organism la intervale regulate de timp. Zilnic, suntem asaltati de patru tipuri de toxine: – de origine fizica – radiatiile, campurile electromagnetice- de origine chimica – medicamentele, cosmeticele- de origine biologica – alimentele falsificate- de origine psihologica – stresul

La nivelul talpilor sunt reprezentate toate organele interne. Detoxifierea organismului cu aparat Detox Spa urmareste canalele de comunicare ale organelor si accelereaza procesul natural de eliminare a toxinelor. Substantele toxice acumulate in organism de-a lungul timpului sunt “atrase” spre exterior si usor eliminate gratie celor peste 2000 de pori intalniti la nivelul talpilor.Astfel se produce colorarea apei in diferite nuante. Verde/galben este dovada detoxifierii rinichilor si tractului urinar in timp ce culorile maro si negru identifica detoxifierea ficatului si vezicii biliare. Fulgii de culoare neagra sunt metalele grele-nocive eliminate, iar rosu indica toxine purtate in circuitul sangvin. Portocaliul iti arata ca pana si toxinele depozitate in articulatii sunt eliminate din corp.

Procesul natural de detoxifiere (prin urina si transpiratie) continua la parametrii accelerati inca 36-48 de ore de la incheierea sedintei de tratament DetoxSpa.

Sunt recomandate minim 14 sedinte pentru realizarea unui proces complet de detoxifiere. La Inspire Studio veti gasi abonamente special concepute pentru nevoile dumneavoastra.

Mobile version: Enabled