Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Tel: 0743 013 819

Masaj endermologic

servicii_masaj_endermologicEndermologia este o tehnica patentata in Franta care are ca suport de lucru mai multe etape de eliminare a celulitei prin terapii dintre care cea cu un dispozitiv cu doua role si un vacuum reglabil care se aplica pe piele.

Aceasta metoda este nechirurgicala si neinvaziva si are ca efect producerea unui masaj profund al testului adipos subcutanat (prin miscarea acestor role pe piele) si crearea unei suctiuni controlate. Se obtine astfel o crestere a circulatiei sanguine si limfatice cu 200%, scazand retentia lichidiana si de toxine.

Endermologia are ca prim efect inlaturarea celulitei care este o boala a tesutului adipos.

Beneficiile endermologiei sunt numeroase:

  • Cresterea circulatiei sanguine si limfatice
  • Reducerea tesutului de conexiune
  • Imbunatatirea metabolismului grasimilor
  • Stimularea producerii de colagen
  • Exfolierea tegumentului

Dupa un numar de sedinte efectuate la intervale regulate, rezultatele vor fi evidente. Celulita se va diminua vizibil, iar tonusul pielii si aspectul ei vor fi imbunatatite inca de la primele sedinte datorita masajului si cremelor anticelulitice cu principii active (care lucreaza la nivelul epidermei). O sedinta dureaza 35 de minute.

Se practica un masaj general al corpului, rezultand o stimulare a circulatiei intregului corp ce are ca efect eliminarea toxinelor si a excesului de fluide. Accentul se pune pe zona cu probleme. Se trateaza o singura zona – spre exemplu: coapsele cu fesele, abdomenul cu talia sau cele doua brate. Atat sistemul limfatic, cat si cel sanguin sunt stimulate si vor elimina toxinele si excesul de apa. Este necesar ca pe durata intregului tratament sa consumati zilnic cel putin 2 litri de apa pentru a inlocui pierderile lichidiene.

Celulita aflata in stadile 2,3,4 se reduce considerabil. Din cauza faptului ca de-a lungul anilor tesutul adipos s-a sedimentat, un program de intretinere este esential. Tratamentul se poate aplica la fiecare doua zile, pana se obtine efectul dorit. Pentru intretinere se efectueaza o sedinta pe saptamana.

Mobile version: Enabled