Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Tel: 0743 013 819

Presoterapie

servicii_presoterapie

Circulatia limfatica are în organism rolul de transportator al reziduurilor. Daca exista defectiuni în sistem din cauza modului de viata nesanatos, lumea noastra interioara „înnebuneste”.

Lipsa de exercitiu determina, de asemenea, îngreunarea circulatiei limfatice, slaba circulatie a sângelui si în particular drenajul limfatic defectuos. Astfel organismul acumuleaza din ce în ce mai multa apa, celulele degenereaza, pielea îmbatrâneste si se lasa, ducând la dezvoltarea celulitei prin umflarea celulelor grase.

Importanta unui drenaj limfatic corespunzator merge mult peste rolul sau de eliminare a reziduurilor. Limfa actioneaza de asemeni ca un filtru al tesuturilor: distruge bacteriile si toxinele cu ajutorul globulelor albe localizate în ganglionii limfatici. De aceea sistemul limfatic este considerat un fel de gardian al sanatatii corpului.

Drenajul limfatic consta intr-un preso-masaj, prin care se actioneaza asupra lantului de ganglioni limfatici. Este o terapie ce propune eliminarea tuturor toxinelor neasimilate de organism în timpul procesului de sinteza celulara. Reducerea drenajului limfatic si a circulatiei sângelui determina acumulari de grasime, tesutul conjunctiv îsi pierde elasticitatea, aparând astfel imperfectiuni si denivelari ale pielii.

Efectele masajului de drenare limfatica se vor face imediat simtite prin:
• întarirea sistemului imunitar datorita stimularii ganglionilor limfatici,
• dinamizarea circulatiei limfei în spatiile intercelulare,
• accelerarea curentului limfatic si eliminarea rapida a reziduurilor toxice,
• antrenarea toxinele care blocheaza procesele fiziologice,
• intensificarea schimburilor nutritive si eliminarea toxinelor din corp,
• usurarea transportului acizilor grasi si al colesterolului,
• intensificarea, prin masaj, a curentului limfatic, de pâna la 10-15 ori!

Un tratament presupune efectuarea a 10 sedinte, in mod regulat, de cate 2 sau 3 ori pe saptamana, durata unei sedinte fiind de 30 de minute. Presoterapia trebuie combinata si cu alte metode de intretinere corporala( ex electrostimularea), in cazul acelor persoane care isi doresc sa si slabeasca pe langa imbunatatirea aspectului pielii, prin eliminarea celulitei.

Fiind un procedeu bland, presoterapia poate fi folosita chiar si in cazul femeilor insarcinate (doar pe picioare si brate). Este o metoda comoda de remodelare corporala, redand muschilor o senzatie de relaxare totala, ajutand picioarele grele si umflate.

Mobile version: Enabled