Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Tel: 0743 013 819

Sauna cu infrarosu

servicii_sauna_cu_infrarosu

Impachetarile la cald se realizeaza fie la termocuverta, fie sub efectul benefic al tratamentului cu raze infrarosii.
Impachetarile la cald provoaca arderea accelerata a grasimilor. Rezultatul: slabirea in centimetri ultrarapida. Caldura generate de termocuverta sau de raze infrarosii genereaza o crestere semnificativa a metabolismului celular si a procesului de transpiratie. Termoterapia produce efecte vizibile de la prima sedinta, in mod special cand este imbinat cu impachetari anticelulitice, antivergeturi sau antirid.

Sauna calda in tunel cu infrarosii
Infraterapie in tunelul cu raze infrarosii, tratează cu rezultate spectaculoase obezitatea,celulita, problemele de fermitate şi de luminozitate ale pielii. Căldura oferită de razele infraroşii este transmisă în corp până la nivel celular, astfel încât, rezultatele sunt de două ori mai bune decât în cazul tratamentului în termocuvertă.Corpul depozitează în decursul vieţii tot mai multe substanţe nocive, metale grele şi grăsimi, pe care nu le poate elimina pe cale naturală, sub straturile inferioare de piele. La căldura pătrunzătoare şi de profunzime a razelor infraroşii se activează procesul de transpiraţie din interiorul corpului, substanţele nocive fiind pur şi simplu împinse afară din corp o dată cu transpiraţia, prin pori. În timp ce se presupune că la sauna obişnuită transpiraţia constă în marea majoritate din apă şi doar maxim 15% din grăsimi şi alte toxine, în cazul folosirii căldurii pătrunzătoare a infraroşiilor ea constă în aproximativ 25-30% din grăsimi, metale grele şi substanţe nocive. Vasele de sânge se dilată, circulaţia sângelui fiind stimulată, irigarea cu sânge mărindu-se, iar metabolismul este accelerat.

Sauna in tunel cu raze infrarosii are avantaje importante
Tunelul cu raze infrarosii are şi alte efecte benefice asupra organismului:* eliminarea tensiunilor din corp* îmbunătăţirea circulaţiei sângelui* activarea funcţiei de auto-însănătoşire şi apărare a corpului* eliminarea mai bună a substanţelor nocive, stimularea organelor, frecvenţei inimii şi a metabolismului* reducerea celulitei şi îmbunătăţirea aspectului pielii* ajută la reducerea considerabilă a greutăţii corporale * întinderi musculare

Durata unei împachetări este de 30 minute – timpul necesar pentru creme anticelulitice să acţioneze eficient, timp în care te poţi relaxa in tunelul No Cellulite.

Mobile version: Enabled