Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Tel: 0743 013 819

Ultrasunete

Tratamentele cu Ultrasunete sunt excelente pentru remodelarea corporala.

Reprezinta una din putinele metode in cursul careia intalnim un efect dublu: de spargere a depozitelor de grasime calcifiate si de dizolvare simultana a lor, cu rezultate vizibile intr-un timp relativ scurt.

Un tratament cu Ultrasunete este foarte asemanator cu cele folosite in centrele medicale, doar ca in remodelarea corporala, Ultrasunetele penetreaza cu cativa milimetri mai in profunzime, ajungand la nivelul tesutului adipos unde se gaseste celulita.

Ce tratam cu ultrasunete?

Riduri şi depozite celulitice

Aparatul  are 3 capete de tratament: corporal, pentru conturul fetei si pentru zona din jurul ochilor.

Stimulii sonori reprezinta o terapie non-invaziva si foarte sigura.

Aparatul este destinat in special tratamentelor corporale legate de : atenuarea nodulilor anticelulitici si reconturarea adipozitatilor localizate obtinute prin actiunea mecano-termica ce le dizolva si le face mult mai usor de eliminat din organism, imbunatatirea elasticitatii tesuturilor, patrunderea in profunzime a produselor profesionale aplicate cum ar fi creme si lotiuni de remodelare, cu efect anticelulitic, de fermitate sau vergeturi, accelerarea circulatiei sanguine si a hidratarii in profunzime a pielii. Are si programe faciale pentru ochi si contur facial, efectuand tratamente de intoforeza, lifting facial, anticearcan, depigmentare prin eliminarea acumularilor de melanina.

Tratamentul anticelulitic cu Ultrasunete imbina efectul termic provocat de Ultrasunete cu actiunea activa a ingredientelor din creme anticelulitice. Ultrasunetele creeaza micro – vibraţii invizibile (un milion vibratii pe secundă), percepute foarte uşor pe epidermă, care penetrează 4 -5 cm în grăsimea subcutanată, spărgând depozitele de grăsime calcifiate. Practic, acţionează asemeni unui micro – masaj, solicitand mecanic tesuturile care se incalzesc si defibrozeaza celulita.

S-a desoperit ca muschii si oasele absorb mult mai multa energie ultrasonica decat alte tesuturi heterogene, pentru ca reflecta mult mai bine undele sonore longitudinale, transformandu-le in unde transversale care creeaza efect de masaj cald.

Aparatul de masaj anticelulitic cu Ultrasunete lucrează cu un milion de herţi pe secundă, pentru a crea acelaşi efect ca cel al unei diete. Efectul similar unei diete este dat de arderea grăsimilor subcutanate cu energie cinetică generate de aceste micro-vibraţii. Tratamentul cu Ultrasunete se poate aplica pe toate zonele ce necesită slăbire: abdomen, şolduri, fund, coapse, braţe, bărbie, etc.  Metabolismul prost face ca celulele zed keratin sa ramana sub epiderma constant. Ultrasunetele ajuta la dispersarea acestora si astfel la un aspect mult mai placut al pielii.

Beneficii Tratament cu Ultrasunete:

–   Efect anticelulitic prin inmuierea nodulilor celulitici si eliminarea lor

–   Redarea elasticitatii pielii

–   Efect antivergeturi prin uniformizarea culorii epidermei

–  Efect anticearcan si de lifting facial prin stimularea activităţii celulare, controlează oxidarea celulară şi activarea melaninei de sub piele. Permite pătrunderea în profunzime a produselor profesionale aplicate pentru reducerea ridurilor şi hidratarea epidermei

–  Realizează o profundă sonoforeză

– Ultrasunetele, printr-o presiune acustică, maximizeaza eficienta ingredientelor active din cremele antirid, antivergeturi, anticelulita.

–   Activare a micro-circulaţiei cutanate prin acţiunea termică a tratamentului cu Ultrasunete.

Contraindicatii tratament cu Ultrasunete:

Tratamentul cu Ultrasunete este contraindicat persoanelor care au dermatite, răni deschise, varice pronunţate, purtătorilor de tije metalice, celor cu boli cardiace sau astm.

Recomandari tratament ultrasunete

Imbinarea de tratamente cu Ultrasunete cu impachetari  sau o sedinta de electrostimulare/ lifting facial conduce la maximizarea efectelor anticelulitice si antirid.

Mobile version: Enabled