Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Tel: 0743 013 819

Biorezonanță

servicii_biorezonanta

CE ESTE BIOREZONANTA?

Tehnica investigatie cu aparatul de biorezonanta s-a dovedit a avea un impact extraordinar in PREVENIREA la timp a aparitiilor problemelor de sanatate in organism. Fie ca este vorba de dereglarea nivelului normal al vitaminelor, fie ca este vorba de existenta unu deficit sau a unui surplus de minerale in corp, dereglari ale hormonilor sau enzime lipsa in corp, cu aceasta tehnica putem identifica la timp ceea ce trebuie corectat in corpul nostru.

Biorezonanta este si va ramane un suport temeinic pentru cei care doresc sa traiasca sanatos, echilibrat si feriti de pericolele vietii moderne(stress, poluare, etc). Prin investigatia cu biorezonanta, pacientul afla exact daca corpul sau sufera din cauza unei proaste oxigenari sau hidratari celulare, acestea fiind cauzele multor boli ale organismului. Aflam prin biorezonanta ce sensibilitati avem. Aflam daca exista in corpul nostru riscuri de infectii. Sa nu uitam totusi de cele mai importante atentionari pe care aparatul de biorezonanta le da cu privire la riscurile de imbolnavire, eventualele cauze si binenteles tratamentul adecvat reechilibrarii organismului, pentru a nu mai fi nevoiti sa contactam boala.

Tot biorezonanta ne face o evaluarea generala a functiei fiecarui organ sau sistem in parte oferindu-ne sfaturi in privinta viitorului tratament de mentinere a sanatatii sau de corectare a diverselor probleme intalnite. Nu este un panaceu universal, este un instrument care folosit cu pricepere ne ajuta sa stabilim un prediagnostic, o evaluare generala. In cazul depistarii unor probleme mai grave de sanatate, pacientul va fi directionat catre investigatii clasice pentru a confirma sau infirma suspiciunile asupra unei boli. Important pentru noi este sa intelegem ca acest sistem de investigatie masoara semnalele pe care corpul nostru ni le transmite legate de diversele disfunctii aparute.

Se recomanda cel putin odata pe an o astfel de investigatie daca nu de doua ori pe an. NU SUNT efecte negative ale investigatiei cu biorezonanta. Biorezonanta NU necesita prelevare de tesut, substanta de contract, intepatura sau alte elemente de discomfort.

Aparatul de biorezonanta face o apreciere preliminara a tendintei sau a potentialului cat si a altor parametri ai statusului subclinic la nivel de organe , detecteaza timpuriu dezechilibrele , ceea ce este foarte important pentru stabilirea din timp a tratamentului . Cel mai mare avantaj al aparatului de biorezonanta este faptul ca procedura nu doare, nu dureaza decat un minut si analizeaza tot corpul odata cu toate sistemele sale.  Sistemele analizate de acest aparat sunt particularizate pentru femeie , barbat si copil.

SISTEME ANALIZATE:

1. FUNCTIA  CARDIOVASCULARA SI CEREBROVASCULARA

15. VITAMINELE
2. FUNCTIA GASTROINTESTINALA

16. AMINOACIZII

3. FUNCTIA HEPATICA   17.  COENZIMELE
4. FUNCTIA VEZICA BILIARA 18.  SISTEM ENDOCRIN
5. FUNCTIA PANCREATICA 19.  SISTEM IMUNITAR
6. FUNCTIA RENALA 20.  TOXINELE
7.  FUNCTIA PULMONARA 21. METALELE GRELE
8. SISTEM NERVOS 22.  CALITATI FIZICE FUNDAMENTALE
9. BOLI OSOASE 23. ALERGIILE
10. DENSITATE OSOASA MINERALA 24. PIELEA
11.  BOALA OSOASA REUMATOIDA 25. OCHI
12. INDEXUL CRESTERII OSOASE 26. PROSTATA, (barbat) GINECOLOGIA ( femeie)
13. GLICEMIA 27 FUNCTIA SEXUALA MASCULINA, ( barbat) GANDELE MAMARE ( femeie)
14.  OLIGOELEMENTE 28. ELEMENTE ALE CORPULUI UMAN
Mobile version: Enabled