Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Tel: 0743 013 819
Electrostimularea

V-ati gandit vreodata ca puteti obtine fermitate si scadere in centimetri fara sa faceti efort? Ei bine specialistii recomanda cu incredere electrostimularea. In urma cu 7 decenii au aparut primele aparate de electrostimulare, fiind apoi mereu imbunatatite de catre echipe alcatuite din medici si oameni de stiinta. Aparatul de electrostimulare detine un anumit numar de electrozi din silicon care se monteaza pe corpul dvs. cu ajutorul unor benzi elastice.  Acesti electrozi, pozitionati dupa scheme specifice si in functie de zonele pe care doriti sa le lucrati, trimit impulsuri electrice stimuland musculatura.

Avantajul esential  al tratamentelor cu aparate de electrostimulare este faptul ca muschii sunt lucrati fara ca noi sa depunem nici cel mai mic efort, ceea ce le incadreaza in categoria de fitness pasiv. Un alt avantaj major este acela ca nu transpiram, nu ne murdarim, nu obosim si am putea pleca de la cabinet absolut oriunde, iar o sedinta de electrostimulare de 45 de minute este echivalentul a 5-6 ore de fitness sau aerobic.
Beneficiile pe care le ofera un astfel de tratament sunt redarea fermitatii muschilor,stratul adipos se micsoreaza, pielea isi recapata elasticitatea. In afara de tonifierea musculara si arderea grasimilor, care duc la o incredibila scadere in centimetri, electrostimularea creste metabolismul, circulatia sanguina si gradul de oxigenare al zonei respective, ceea ce o recomanda drept un instrument extrem de eficient in tratarea celulitei.

Insa nu uitati de disciplina alimentara. Invata sa alegi alimentele care iti sunt benefice si sa renunti la preparate artificiale. O dieta sanatoasa te va face sa te simti in forma fizic si psihic!

Sursa: www.infoslabire.ro

Comments are closed.

Mobile version: Enabled