Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Tel: 0743 013 819
Masaj terapeutic

Durerile musculare si articulare, durerile menstruale, insomnia, anxietatea si stresul reprezinta doar cateva dintre cele mai frecvente situatii care beneficiaza de tratament prin masaj terapeutic.Un masaj poate ajuta, cu siguranta, pe oricine sa se relaxeze. Cu ajutorul acestuia, se pot explora multiple beneficii pentru sanatate.

Masajul ofera abordarea non-invaziva si umanista bazata pe capacitatea naturala a organismului de a se vindeca. Iata care sunt cateva dintre beneficiile masajului terapeutic regulat:
– intensifica circulatia, iar organismul furnizeaza mai mult oxigen si substante nutritive in tesuturi si organele vitale;
– stimuleaza fluxul limfatic, sistemul natural de aparare al organismului, impotriva invadatorilor toxici;
– intensificarea circulatiei sanguine la nivelul sistemului circulator si a celui limfatic;
– relaxeaza muschii raniti si suprasolicitati;
– reduce spasmele si crampele;
– creste flexibilitatea articulatiilor;
– imbunatateste flexibilitatea si scade disconfortul in cazul durerilor de spate minore.

Cine are nevoie de masaj terapeutic? Ei bine majoritatea dintre noi aplicam ”rele” tratamente corpului prin pozitii incorecte si solicitari extreme. Gâtul este un barometru al stresului. Muşchii lui sunt echipaţi cu ‘captatori’ sensibili la frig, căldură, oboseală şi stres. Cu cât ne-am simţit mai agresaţi şi mai grăbiţi în cursul zilei, cu atât mai rău ne doare el seara. Spatele si gatul, victimele stresului, a miscarilori gresite si repetate, a pozitiilor defecte si a pernelor uzate.  De fapt, e greu de numit o situatie in care nu e util masajul terapeutic, imbunatatirea starii fiind evidenta. Chiar si atunci cand nu suntem bolnavi!

Considerati si utilizati masajul ca orice alt instrument de ingrijire a sanatatii. Masajul nu este doar un mod de a va simti bine si rasfatati ci un mod prin care starea generala de sanatate poate fi imbunatatita.

Comments are closed.

Mobile version: Enabled