Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Tel: 0743 013 819
Oxigen hiperbaric

Tenul frumos si luminos, ca pielea unui bebelus, este visul majoritatii dintre noi. Ritualul de infrumusetare in care credem cu sfintenie este demachierea, hidratarea si protectia solara zilnica. Dar secretul sta si in vizitele la salon, iar specialistii iti recomanda tratamentul cu oxigen hiperbaric. Acesta reinfuzeaza celulele cu oxigenul de care au nevoie.
Oxigenul este foarte important pentru celule – practic, fara el nu se poate. Fiecare celula din corpul nostru foloseste oxigen in procesele metabolice zilnice, El ne da energie si sustine viata. Cand celulele nu sunt suficient oxigenate, nu doar ca riscam sa ne imbolnavim corpul, dar si sa ne imbatranim pielea.
Cine are nevoie de tratamentul cu oxigen hiperbaric? Pentru cele mai multe dintre noi, ar fi un cadou minunat daruit pielii noastre. Alimentatia nesanatoasa, fumatul, machiajul zilnic, dar si mediul inconjurator poluat slabesc oxigenarea celulelor de la nivelul pielii.

Tratamentul cu oxigen hiperbaric are multiple beneficii:
– oxigenul neutralizeaza toxinele;
– oxigeneaza tesuturile;
– regleaza pH-ul pielii;
– imbunatateste circulatia sangelui.

In timpul tratamentului pielea beneficiaza de produse care contin antioxidanti, vitamine si acid hialuronic.Oxigenul hiperbaric patrunde pana in cel mai profund strat al pielii, iar actiunea lui este aproape imediata. Pielea se hidrateaza, capata prospetime, devine mai ferma. In timpul acestui proces, se stimuleaza si producerea de colagen si elastina si se distrug radicalii liberi care imbatranesc pielea.

Te asteptam pentru a descoperi impreuna nevoile tale!

sursa: www.andreearaicu.ro

Comments are closed.

Mobile version: Enabled