Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Tel: 0743 013 819
Rozaceea
Din ce in ce mai multe persoane sufera de afectiuni cauzate de piele sensibila si delicata, iar daca sensibilitatea este insotita de inrosire permanenta in zona obrajilor si nasului s-ar putea sa suferi de o afectiune a pielii numita rozacee.
Rozaceea este o afectiune cronica a pielii caracterizata prin mici papule sau pustule rosii si edeme. In trecut, rozaceea era diagnosticata gresit ca fiind o arsura solara sau acnee. Nefiind tratata, afectiunea se agraveaza si produce inrosirea permanenta a tegumentului, in special la nivelul fruntii, obrajilor, barbiei si la baza nasului. De aceea este foarte important sa oferim ingrijirea optima pentru calamarea tenului.
Cercetarile au demonstrat ca rozaccea este cauzata de unul sau mai multi factori, precum:

– este posibil ca rozaceea sa se transmita pe cale ereditara

– sistemul imunitar joaca un rol important

– H pylori, o bacterie din intestine, ar putea fi un factor cauzator al acestei afectiuni
– Demodex este un acarian care traieste pe pielea noastra, dar in numar mare ar putea provoca inflamarea tesutului

Avand la baza cele mai noi cercetari in domeniul cosmeticii, tratamentul cosmetic Repechage Hydra 4 Red-Out Facial cu Micro Silver a fost special creat pentru a ajuta la calmarea problemelor precum rozaceea. Micro Silver este un ingredient cu rol puternic antibacterian. Tratamentul are in plus amestecul de alge marine bogate in vitamine,minerale, oligoelemente, aminoacizi si antioxidanti. Repechage Hydra 4 Red-Out Facial este tratamentul cosmetic recomandat de specialisti pentru diminuarea acestei afectiunii. Acesta creeaza mediul ideal pentru o piele sanatoasa si frumoasa.
Rutina de beauty de acasa joaca un rol esential pentru a ”domoli” roseata. Este importanta aplicarea produselor care sa asigure un efect decongestionant pentru a proteja in mod eficient pielea cu tendinte de inrosire. Evitati expunerea la soare sau orice fel de activitate care ar putea duce la inflamarea tenului. Este recomandat sa reducem stresul si sa evitam consumul de alcool, bauturi fierbinti sau condimente picante. Folositi protectie solara atat vara cat si iarna. Nici sezonul rece nu este tocmai pe placul tenului cu rozacee, fiind recomandata utilizarea unei esarfe din material natural pentru a ne proteja fata.
Exista asadar multi factori care pot contribui la agravarea afectiunilor pielii. Fiecare dintre noi avem nevoii speciale si unice. Te asteptam la salon pentru a stabili impreuna care sunt cerintele pielii tale.
Articol redactat de Alexandra – estetician Inspire Studio

Comments are closed.

Mobile version: Enabled